Jasmina i Peđa Medenica:Pomirili se posle 15 godina!

Jasmina Medenica se pomirila sa svojim bratancem Peđom Medenicom posle petnaest godina nepričanja. Pevačica i gumica vratila se u Srbiju pre dve godine, a učestvovala je u dva serijala rijalitija Farma. Svo to vreme ona nije imala podršku svog popularnog bratanca, koji je trenutno jedan od najpopularnijih folke pevača na estradi.

Jasmina i Pedja

Dok je Jasmina bila na Farmi, u javnosti su se pojavile priče da Peđa ne želi nikakav kontakt sa njom, te da se stidi svoje tetke koja ga sramoti po rijalitijima. Preksinoć su se stvari promenile, i njih dvoje su se spojili posle petnaest godina i time su demantovali sve gradske tračeve da među njima vlada mržnja. Peđa je pozvao Jasminu da dođe na jedan od njegovih nastupa, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila.

„Mogu samo da kažem da sam jako srećna sam se ponovo spojila sa svojim dragim bratanacem Peđom Medenicom. Istina je da su postojale neke nesuglasice, ali nije bilo u pitanju ništa ozbiljno. Jednostavno smo zaćutali. Susret je bio dirljiv, ali pun pozitivne energije. Krv nije voda“ – zaključuje Jasmina.

Kako saznajemo, Peđa planira da pomogne svojoj tetki Jasmini Medenici, tako što će se posvetiti njenoj muzičkoj karijeri, i pomoći joj da snimi pesme kakve njoj dolikuju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*