Jasmina Medenica, ekskluzivni intervju!

Iako je nije bilo više od jedne decenije lepa Jasmina Medenica sve vreme je bila prisutna u medijima kroz kultne filmove “Sekuline žene“. Njeni verni fanovi nisu dopustili da se ova dama zaboravi, pa su svako malo na Youtube postavili neku njenu pesmu iz perioda kada je snimala.

Jasmina Medenica

Ona se trenutno nalazi LA gde živi i radi već godinama. Nakon smrti svoga oca povukla se u sebe i jedno vreme se povukla sa muzičke scene. Uspeli smo da je nađemo i samo za vas postavili upravo pitanja koja su sve vas zanimala godinama.

Trenutno živite u LA , čuo sam da ste nedavno boravili u BG ?

Da, boravila sam u BG neko vreme, posetila rodbinu i prijatelje a i uspela da se malo odmorim na moru. Beograd je izuzetan grad koji za mene ima neku neopisivu magiju a i magnet u isto vreme. Možda je malo i čudno ali uspavljivala sam se a i budila uz zvuk tramvaja , koji mi u LA nedostaje.

Kada ste bili kod pokojnog Minimaksa u emisiji on vas je pitao “ Pa gde ste vi sto vas nema „, pa i ja vas to isto pitam.

Gde god sam se pojavljivala u BG, a i moji fanovi na FB, me to stalno pitaju. Iz poštovanjem prema fanovima i prema vama kao novinaru koji se zaista potrudio da dođe sa mnom u kontakt, mislim da sam nekako dužna da odgovorim na to pitanje. Ja zaista o tome nerado govorim, jednostavno mi je teško da o tome pričam. Ja sam imala smtrni slučaj u porodici koji je na mene ostavio neopisiv trag. Kad je moj otac preminuo ostao je najdublji ožiljak u mojoj duši od koga još ne mogu da se oporavim,tako da mi zaista tada nije bilo ni do čega, ni do pevanja a ni do glume.

Da li upravo on glavni krivac što počeli da se bavite pevanjem i što ste ostali privrženi muzici i sceni?

Moj otac je bio izuzetna ličnost, uvek je zračio nekom neopisivo pozitivnom energijom i pošto je zaista lepo pevao svi su želeli da budu u njegovoj blizini. Tako da sam ja još kao mala zavolela pesmu i sve ono što pesma nosi.

Kada sam izgubila njega, izgubila sam i deo sebe, pa mi je samoća bila najbolji lek i u njoj sam se najbolje osećala, u tom periodu želela sam da se odvojim od celog sveta a i da nekako ponovo pronađem sebe i neku snagu za životom. Išla sam na razne časove joge, meditacije, provodila sam sate vežbajući u teretani jer bi samo tako umorna i mogla da zaspim. Samo oni koji su prošli, kroz takav period u zivotu, to mogu da shvate. U LA sam našla neki svoj mir.

Prica se da ćete ući na “ Farmu „?

Moji filmovi ( “ Sekula i njegove žene“ prvi i drugi deo, “ Ortaci“ ) se često prikazuju, tako da sam ja prisutna u medijima ali malo ko me zna privatno što bi i bio pravi izazov za gledaoce. Nekog konkretnog dogovora još nema, tako da još ne znam.

Na YouTube ste objavili dve pesme za koje ste vi pisali ?

Da. Jednostavno, jednog jutra sam se probudila pevajući pesmu “ Uzmi broj“ , posle samo nekoliko dana sam je snimila sa Američkim muzičarima koji su radili poslednje pesme Majkla Džeksona. Sve se desilo slučajno. A pesma “ Suze moje po ulici Beograda “ nastala je u kolima dok sam vozila u LA .

Da li je tačno da pišete knjigu o svom životu ?

Pišem je već neko vreme, trenutno sam zaokupirana muzikom i novim pesmama, radim sa mojim bendom i polako se vraćam mojoj jedinoj ljubavi a to je bila i ostala scena i muzika. Jednom mi je neko rekao: “ Jasmina ti si najsrećnija kada si na sceni „. Mislim da je i u pravu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*