Jasmina Medenica, novogodišnji intervju!

Jasmina Medenica, uradila je set seksi fotografija u kostimu Deda Mraza i tako nam čestitala Novu godinu.
Ova pevačica i glumica koja nam je svima poznata sa početka devedesetih iz čuvenih nastavaka Sekuline žene i mnogih drugih filmova, pokazala je da je za nju vreme stalo. Pevačica je u Los Anđelesu uradila set fotografija sa najpoznatijim fotografom Starlom Fotrunatom, i na taj način je želela da čestita Novu godinu svim Srbima.

Jasmina poznati

Jasmina svi smo oduševljeni vašim novim fotografijama , mnogi kažu da sada bolje izgledate nego kada ste snimali filmove „Sekula i njegove žene “ , “ Sekula se opet ženi “ , “ Ortaci “ i još mnoge. Ove nove slike koje su radjene u Los Andjelesu , tačnije u Holivudu su stvarno vanserijske . Koji je recept za vaš izgled….
-Hvala na lepim rečima. Pa nema tu neke tajne ni čarolije Postoji samo jedan jedini recept za koji svi znaju, a to je pravilna ishrana i vežbice. Ja sam od onih koji i kad ih boli glava i kad su preumorni , idu u teretanu , pa šta bude.

Ceo muški svet Srbiji zanima jeste udati, jeste zaljubljeni. Šta se na tom polju dešava..
– (Smeh) Ne nisam udata. Mada mi je Baba Vanga prorekla da ću u 2015 biti ludo zaljubljena u naseg čoveka iz Srbije. Pa sad videćemo. Sva njena predskazanja su se do sada ostvarila. Rekla mi je mnogo toga što se do sada i obistinilo.

Kakav je utisak Baba Vanga ostavila na vas?
-Ona će ostati zauvek u mom sećanju , kao jedna izuzetna ličnost. Ona je provodila vreme u kući oko koje su bili životi tople vode , ličili su na male barice. Ljudu su verovali da je ta voda koja se isparava lekovita pa su se šetali oko nje , kada im me bilo dozvoljeno ili dok su ćekali da vide Baba Vangu. Njeno teme je bilo mekano kao u novorođenčeta, kapci sastavljeni , ona je u nekoj velikoj Oluji izgubila vid, imala je neku energiju koja vam stvara toplinu oko vas. Ja sam sasvim slučajno sa prijateljicom Dinom Barjakterević ( sestra pokojne Silvane Armenulić ) svratila do nje onako na kratko. Pri izlasku is njene kuće Baba Vanga mi je pored ostalog rekla : “ Ti si Božije dete, ići ćes preko velike vode. Imaćes veliku ljubav 2015 , 2016 g.u Srbiji „.

 

 

Kakvi stevi kad se zaljubite. Da li ste nekada ludo voleli?
– Znala sam da ovo pitanja nećete da izbegnete. Pa dobro. Volela sam i bila sam voljena. Ja sam od onih žena koje dopuštaju da muškarac bude muškarac a žena, žena. Mada nije lako da se meni neko dopadne. Mene privlače sam izuzetan muškarac koji pleni nekom posebnom energijom. Ali kad već pričam o tome, volim muškarca koji se neguje , koji nosi odela , ili sakoe sa farmerkama , da kada udje u kafanu orkestar odmah dodje za njegov sto svirajući njegove pesme. Da me u pola dana pogleda u oči i pita : „Ženo kako si TI danas ,kakav ti je dan , jel sve u redu „? Kada sam zaljubljena , meni nije teško se malo i posvetim muškarcu. Da pripremim penušavu kadu sa mirišljivim svećama voćem i šampanjcem , da se on odmori kad dodje kući ,od napornog dana.

Jasmina poznati (1)

Jao, Jasmina, sada će svi muškarci da požele ženu kao vi!
– Znam ja dosta žena koje razmišljaju kao ja i koje znaju kako da održe brak ili vezu a ona se treba negovati. So treba dobra volja i vizija žvota koji zelite da živite a pravom osobom, naravno.

Nije vam neki bogati Amerikanac zapao za oko ?
-Ma ne. Amerikanci su za moj ukus malo hladni a mene bogatstvo i nije baš nešto interesovalo. Imala sam prilike da vidim i upoznam neke bogataše koji imaju sve ali u sustini su prazni i usamljeni ( čast izuzetcima ) .

A i ne zazvizde za vama na ulici kao kod nas?
– Naš momak ne ne usteže da kada prodjete Knez Mihajlovom kaže :“ Bas ste danas lepi “ i započne razgovor ..bez pardona . E toga na ulici u LA nema , valjda se ustručavaju ali umeju da pošalju buket ruža u restoranu.. Imaju oni lepe manire.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*