Jasmina Medenica otkrila Balerinkinu tajnu!

Jasmina Medenica otpužila Jelenu Milešević da je imala seksa profesorim na fakultetu. Nakon što je Ognjen Amidžić rekao da je pevačica nominovana od strane publike, balerinka je doživela vrhunac sreće u rijalitiju. Ona je pevala i skakala po kući od sreće, a sve sa ciljem da isprovocira Medenicu.

Jasmina (Medena): „Kristijan Golubović zna šta radiš!“

Balerinka: „Ako ima bogaaaa, u paaaklu gorićeš“, pevala je aludirajući na pevačicu.

Jasmina (Medena): „Ti ćeš sa tvojim pilulama u paklu da goriš! Veštice, nema ko struju da ti plaća!“

Medenica je pokušala da iskoristi sve moguće što joj padne na pamet da isproziva Balerinu. Sve vreme dok se pevačica pakovala, njih dve su se prepucavale, pa čak i kad je Jasmina ušla u izolaciju dovikivale su se ove dve farmerke vređajući se sve vreme.

Jasmina (Medena): „Šugu si unela na farmu, od motela po kojima se vučeš, sramoto jedna. Raspala kretenušo odvratna. Ti si ološ. Imaš gljivice svuda po telu. Kristijan je prao patos sa tobom. Kurvetino jedna. Sa profesorima si radila sve i svašta da bi položila ispite. Sa profesorima ispod klupe. Pozdravila te Stanija rospijo raspala, i ona čeka da te vidi, onako nasamo, u nekom ćošku.“

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*