Jasmina Medenica pravo iz LA u ,,Kafanu na vodi“!

Jasmina Medenica, velika zvezda poznata po antologijskim filmovima “Sekuline žene“ sinoć je posetila najbolju kafanu u gradu “Kafanu na vodi“.

Jaca kafana
Fatalna plavuša za kojom je uzdisala cela bivša Jugoslavija, a i šire, juče je doputovala iz Los Anđelesa gde živi i radi već godinama. Jasmina je odmah poželela da izađe u neku od gradkih kafana, a izbor je pao “Na vodi kafanu“.

Gosti kafane prepoznali su glumicu, odnosno pevačicu pa je cele večeri bila glavna atrakcija. Medenica je uživala u programu kafane, a kako sama kaže, skoro se tako nije provela.

„Kafana na vodi“ me je oduševila. Nakon Los Angelesa u kom sam bila do sinoć, mogu slobodno da kažem da je ovo mesto može da parira bilo kom mestu tamo. Odlično sam se provela i naglašavam da  da sam u “Kafani na vodi“ pronašla svoje omiljeno mesto u gradu“ – rekla je Medenica.

Ona će u zemlji ostati još neko vreme, radin snimanja emisija i davanja intervjua, a onda se vraća u LA gde završava novi singl. Pevačica planira da napravi i promociju, koja će po svoj prilici biti upravo u “Kafani na vodi“.

Autor: Goran, Foto: Gde.izaći

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*