Jasmina Medenica šminkala Bakija B3

Jasmina pritekla u pomoć Bakiju tako što mu je namazala glavu puderom, da ne bi sijao pred kamerama. Denser je na snimanje emisije kod Vesne Rivas došao spreman, ali ne baš do detalja. Imao je sve, osim šminke na licu i na glavi.

Jasmina Baki

Iskusno oko njegove koleginice Jasmine Medenice primetilo je šta to nedostaje da bi mogao da uđe u studio. Smestila ga je na stolicu, izvadila je svoju četkicu, puder i rumenilo. Prvo mu je sredila lice, a onda i glavu, jer je Baki ošišan na ćelavo već godinama. Tek kada ga je doterala, pustila ga je da sa njima uđe u studio.

Zahvalila joj se i Vesna, jer su toliko kasnili sa snimanjem, da šminkerka nije mogla da postigne da sve našminka. Mnogi su se pitali odakle Jasmini veština sa šminkanjem, ali ona je kasnije objasnila da se u LA između ostalog bavi i tim kreativnim poslom.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*