Jeca se bacilna na skidanje kilograma!

Jeca Krsmanović  naporno trenira od momenta kada joj je direktor Saša Popović zapretio da mora da smrša i zategne svoje telo.

Jeca Krsmanovic

Teretana 4 dana nedeljno, sparingovanje i zdrava ishrana novine su u životu ove folkerke. Ona je od prvog dana kada je dobila kritiku počela da menja svoje životne navike. Iako joj je teško pada da svakoga dana trči na traci, sparinguje i preskače vijaču, prihvatila je to kao veliki izazov. Prošle su dve nedelje i prve promene su i te kako vidljive.

“ Mogu slobodno da kažem da dušu ispuštam sa mojom instruktorkom Violetom Mitić koja tačno zna kako da me motiviše da izdržim  naporne treninge. Udarila sam još žešćim tempom kada sam videla promene na svom telu. Mogu vam reći da je moj suprug prezadovoljan učinkom. Iskreno se nadam da će i direktor Sale Popović bto oduševljen kad vidi da sam ga poslušala “ – Kaže lepa pevačica.

Autor:Goran,Foto:Poznati.info

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*