Jelena Broćić: Razvela sam se pre dve godine!

Jelena Broćić poslednjih dana bila je u žiži javnosti zbog razvoda braka. Iako se nikada nije oglašavala niti bilo šta demantovala, pevačica je ovoga puta prokomentarisala celu situaciju o kojoj se toliko pisalo.

Jelena Brocic (2)

“Ovih dana čitam u raznim medijima tekstove vezane za mene i nešto što se završilo još pre dve godine . Mislim da nema potrebe da se vraćamo u prošlost , već da živimo sadašnjost i gledamo u budućnost . Nikada u svojoj dugogodišnjoj karijeri nisam iznosila u javnost svoj privatni život, niti ću to činiti ubuduće“

“Uvek sam se trudila da na najbolji mogući način radim svoj posao, iskreno, savesno i posteno, a sve sto radim u zivotu, radim onako kako osećam i kako mislim da treba . Ovom prilikom želim da poručim da ja živim svoj život, uživam u njemu, nikome ne smetam, karijeru nisam gradila na tračevima i skandalima već na dobroj i kvalitetnoj pesmi, davajući uvek svoj maksimum i tako će uvek biti“ – završava Jelena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*