Jelena Broćić šminkala Biljanu Jevtić

Jelena Broćić dokazala je da ima izuzetan talenat za šminkanje. Ona je na zajedničkom nastupu kompletno našminkala Bilju Jevtić koja je bila oduševljena njenim umećem. Odavno je poznato da je Jelena vrhunski vokal i veliki profesionalac već godinama, ali malo ko zna za ostale kvalitete koje ova pevačica poseduje.

Jelena Bilja (2) (1)

Naime, na nedavnom zajedničkom nastupu Broćićka je pritekla u pomoć starijoj koleginici Biljani Jevtić. Taman kada je ova sela na pred ogledalo da nanese šminku, ona ju je stopirala i uzela je stvar u svoje ruke.

Bilja se prepustila, jer su njih dve već decenijama prijateljice. Kada je videla kako je sve ispalo na kraju, bila je više nego oduševljena, i nije umela da sakrije svoje oduševljenje.

“Jelena je sjajna, nemam reči. Mislim da me ni šminkerka ne bi tako dobro našminkala. U šali sam rekla da ću je od sada zvati svaki put kada budem imala neko snimanje“ – kaže u šali Bilja.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*