Jelena Gavrilović biografija

Jelena Gavrilović je srpska glumica koja se dokazala mnogim rolama u pozorištu, ali i na filmu. Igrala je glavnu ulogu u filmu „A Serbian Film“. Osim toga glumila je naviše u predstavama kao deo tima „Atelje 212“ koji se nalazi na Terazijama i u „Srpskom narodnom pozorištu“ u Novom Sadu.

jelena gavrilović

Jelena Gavrilović rođena je 18. januara 1983. godine u Beogradu, a počela je da glumi brzo posle završetka osnovne i srednje škole u Lazarevcu. Nije trebalo mnogo vremena da prođe kako bi Jelena dokazala da ima veliki talenat. Iako iza sebe ima mnogo uloga, Jelena je nekima ostala najpoznatija po reklami za jednu banku.

Jelena je mlada glumica koja ispred sebe ima još mnogo velikih projekata, ali pokazala je da se u njenom životu dešava još lepih stvari, a koje nisu povezane sa glumom. Glumica je za nekoliko medija priznala kako je zaljubljena i kako će uskoro da se venča.

Glumica je već neko vreme u vezi sa Stevanom Marićem koji radi kao montažer. Jelena se sa Stevanom pokazala na nekoliko različitih događaja, pa je tako zajedno sa verenikom prisustvovala promociji ukusnog grčkog pića, gde je dobila flašu tog poznatog pića.

Neke od njenih uloga: „Žene sa Dedinja“, „Poslednja audijencija“, „Sve potuke su izbrisane“, „Zlatna lavica“, „Linden Street“, „Human Zoo“…

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*