Jelena Golubović nasrnula na Cecu i ogrebala joj ruku!

Jelena Golubović fizički je nasrnula na Cecu Jovanović tako što joj je zarila nokte u ruku, toliko jako da ju je raskrvarila. Rasprava oko hleba između Jelene Golubović i Cece Jovanović kulminirala je polivanjem vodom, zaprašivanjem alevom paprikom i na kraju fizičkim kontaktom koji je za posledicu imao i povrede.

j ceca 1

“Kako imaš obraz da uzmeš hleb koji sam ja pravila nakon što si me polila?“, pitala je Cecu Golubovićka, pa ju je polila vodom iz prepunog lavora u više navrata.

Ceca joj je nakon toga prosula celu kesu aleve paprike po kosi, a zatim i flašu vode. Jelena ju je zatim ščepala za ruku ne želeći da je pusti.

Ceca: „Ludačo pusti me. To me boli. Zarila mi je svoje nokte u meso. Boli me“, zapomagala je Modelscia.

Jelenina mama Svetlana priskočila je da ih razdvoji što joj je i pošlo za rukom. Jelena je gurnula Cecu okrvavljene ruke, bacivši je na patos. Ona se kasni vadila kako je samo htela da je natera da počisti ono što je isprosipala.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*