Jelena Golubović provela noć sa Željkom Stojanovićem!

Jelena Golubović je provela ceo dan kod Željka Stojanovića u njegovoj porodičnoj kući na Savi. Pobednica ovogodišnjeg rijalitija Farma i bivši učesnik konkurentskog rijalitija Parovi spojili su se posle više od pola godina. Naime, Željko i Jelena su jedno vreme zajedno boravili u vili Parova, gde su ih ostali učesnici deklarisali kao ljubavni par.

JELENA I ZELJKO

Njih dvoje su pola vremena proveli držeći se za ruke, a čak su i spavali u istom krevetu. Kada je Golubovićeva napustila rijaliti, i priklonila se konkurentskom, Željko je ostao da pati za njom. Tek posle skoro pola godinu njih dvoje su se ponovo sojili. Stojanović je nedavno došao iz Pariza sa roditeljima u svoju novu kuću koju je kupio tik uz Savu.

„On je pozvao Jelenu da bude njegova počasna gošća. Mama i tata su se potrudili da naprave gala doček za njihovu gošću. Ručak i piće u izobilju, baš kako dolikuje jednoj pobednici rijalitija. Jelena i Željko su evocirali uspomene na Parove, a razgovarali su i o mogućim zajedničkim poslovnim poduhvatima“ – kaže izvor blizak Željku.

Kako sazjnajemo, Jelena i Željko su dogovorili i njen dolalaz u Pariz krajem leta, gde će ponovo biti gošća u domu porodice Stojanović.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*