Jelena Helc napušta Granicu

Poznata voditeljka Jelena Helc nakon tri godine povlači se sa mesta vođenja emisije „Granica“ na televiziji Hepi. Zbog mnogo celodnevnih obaveza na televiziji Hepi, angažovanje na snimanju filma „Srce u anesteziji“ te nekoliko predstava u poznatom pozorištu, učinili su da Jelena Hlec prestane voditi emsijiu „Granica“.

jelena helc

Kako je sama izjavila, u poslednje je vreme osećala grižnju savesti jer ne provodi dosta vremena sa svojom porodicom.

Nekoliko je puta izjavila kako mora da stane na loptu i da se malo više okrene svojoj porodici. Jelena je priznala kako ne želi da propušta trenutke odrastanja svog sina, a više je puta rekla da joj je muž Milan bio velika podrška i da je to uvek cenila.

Prilikom razgovora za jedne poznate novine priznala je kako su joj te tri godine rada na televiziji puno značile, a pored toga na Hepi televiziji radile su kolege koje je još znala sa BK-a televizije. To joj je mnogo pomoglo, a zbog čega se lakše uklopila u novu radnu sredinu.

Tri godine rada na televiziji donelo joj je mnoga poznanstva i puno novih i iskrenih drugara. Na pitanje hoće li da raditi neku novu emisiju, rekla je da trenutno ne planira ništa novo i da joj je sada porodica na prvom mestu.

Jelenu Helc zamenit će Svetlana Luković. Na pitanje što misli o njoj, Jelena je rekla kako ju ne poznaje dovoljno, ali da joj se čini kao fina i vaspitana devojka i da veruje da će emisija „Granica“ i dalje biti gledana.

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*