Jelena Karleuša dobila još jednu parodiju (Video)

Jelena Karleuša je nepresušna inspriracija svojim fanovima, ali i onima koji to nisu. Svako malo na internetu osvane neka parodija na njena nastupe, pesme, fotografije.

Nakon što su bezbroj puta uradili parodiju na “Insominiju, “Krimi rad“ i mnogih drugih hitova. Ovoga puta na red je došla pesma sa poslednjeg albuma “Mikrofon“. Obožavateljka se snimila u svojoj sobi. Prvo je ležala na krevetu, a onda u ritmu pesme počela da igra i vrcka po sobi, baš kao što radi i JK. Puna tri minuta ona je igrala u donjem vešu, a snimak je završio na popularnom Youtube sajtu.

 

Jelenini fanovi odmah su primetili ovaj zanimljiv video, pa su ga delili sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Bilo je onih kojima je ova imitacija simpatična, ali dosta onih koji su osudili ovakav vid eksponiranja.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*