Jelena Karleuša otkida na stajling Nade Topčagić!

Jelena Karleuša oduševljena stilom odevanja folk legende Nade Topčagić. Nju oduševljava pevačicina posebnost i smelost da iznese i ono što bi drugi možda “ispljuvali“ i ismejali.

Divna Karleuša gostovala je u emisiji kod Lee Kiš zajedno sa Nadom Topčagić, pa je sve vreme gledala njenu neobičnu kreaciju. Onda je Nadi postavila pitanje ko smišlja njene odevne predmete i odakle joj tako dobre ideje.
– Svima je poznato kako se oblači moja Jelena i koliko vodi računa da bude drugačija. Ona stalno hvali Nadu i kaže kako je veliki šmeker i uvek drugačije obučena od svih – uputila je Divna komplimente u Jeleninino ime.

 

Nada se u kameru zahvalila Jeleni, na lepim rečima. Onda je otkrila da kreacije osmišlja sa svojom prijateljicom i to uglavnom dan pred snimanje emisije, kao i to da uvek voli da je posebna i drugačija od koleginica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*