Jelena Karleuša peva Cecinog “Lepotana“ (Video)

Jelena Karleuša zapevala “Lepotan“, veliki hit Cece Ražnatović, mnogi kažu, možda čak i bolje nego ona sama. Ovaj video snimak sa polovine devedesetih osvanuo je na popularnom Youtube i postao glavna atrakcija.

Kao pevačica koja je tek na početku svoje karijere Jelena je u emisijama u kojima je gostovala pevala i pesme svojih kolega. Uvek je bila raspložena za pesmu, što se vidi na ovom video snimku. Ona je zajedno sa Galetom, tadašnjim dečkom njene mame Divne gostovala na TV Palma. Kao i sve devojčice i ona je volela Cecu, pa je tako zapevala njenu pesmu uživo. Dokazala je da ima odlične glasovne mogućnosti, kao i fenomenalne narodnjačke trilere.

 

Dobila je aplauz, što je njoj tada, kao pevačici u usponu i te kako značilo. Inače, ovaj video snimak je pravi raritet i unikat, jer zasigurno više nikada nećemo imati prilike da slušamo Jelenu kako peva Cecine pesme.

COPYRITED : Autor: Goran Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*