Jelena Karleuša plakala na suđenju sa Ivanom Ivanovićem!

Povodom 49. tužbi koje je podnela protiv TV Prva i voditelja Ivana Ivanovića, Jelena Karleuša je pred sudijom, jutros oko 9 časova dala opširan iskaz o višegodišnjim uvredama od strane tuženog.

 

Vidno potresena, kroz plač, govorila je o medijskoj torturi, neistinama, uvredama, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou. Da podsetimo, Ivan Ivanović je pop divu u svakoj svojoj emisiji na televiziji sa nacionalnom frekfencijom vredjao, nazivajući je pogrdnim imenima, uporedjujući je sa životinjama i vanzemaljcima, nazivajući je „trandzom“, budalom, „gomilom plastike bez mozga“, uz tvrdnje da ima muški polni organ „o koji se sapliće“, ismevajući njeno pevanje, intelekt, koncerte, članove porodice, prijatelje i fanove.

 

U jednom momentu, sudija je predložio i pauzu kako bi se JK smirila a zatim je sudjenje nastavljeno uz čitanje dokaza. Ovo sudjenje je nastavak borbe Jelene Karleuše za njeno ljudsko pravo na život i rad u Srbiji, u kojoj je izložena stalnom progonu i nepravdi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*