Jelena Karleuša postaje modna dizajnerka

Jelena Karleuša još jednom je odlučila napraviti nešto posve novo. Prema najnovijim vestima iz sveta šoubiznisa, Jelena je odlučila da se okuša i kao modna dizajnerka. Već mnogo puta dosada pokazala je veliki interes za modu i modni svet, pa nas ova vest baš i nije toliko iznenadila.

jelena karleuša

Zahvaljujući društvenim mrežama velik broj ljudi uspeo je da se uveriti u Jelenina nova dostignuća. Sama Karleuša pohvalila se na jednoj društvenoj mreži svojim modnim dizajnom. Majica koju nosi navodno je njeno delo. Što vi mislite kako izgleda?

Pevačica se pohvalila svojom kreacijom i izjavila kako će ubuduće imati mnogo više vremena za modu. Ime nove modne linije trebalo bi da bude JKwear.

Za one koji nisu iz ovog vasiona, Jelena Karleuša poznata je pevačica koja je prvi CD izdala kada je imala samo 16 godina. Već nakon četvrtog CD-a Jelena je dobila status srpske zvezde koja ne prestaje sa šokira svojim (polu)golim slikama.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*