Jelena Karleuša priznala da ima plave krvi

Jelena Karleuša je gostovala u emisiji „Glamur“ na televiziji Hepi gde je govorila o svom poreklu. Pevačica je priznala da ima jednu šesnaestinu plave krvi i tako potvrdila kako ima posebno poreklo.

jelena karleuša

Pevačica je izjavila kako joj je prabaka Marija van Tajc bila austrijska grofica tako da u sebi ima malen dio plemenite krvi. Jelena je sama došla do ove računice. Priznala je kako jedna ulica u Gracu nosi ime njene prabake.

Jelena kaže da je njoj najbitnije da joj je krv vatreno crvena kada je u pitanju njen posao. Pevačica je izjavila kako u planu ima snimanje novih pesama koje će da snimi na jesen posle leta i odmora.

Jelena je pevačica koja uvek voli da kaže što misli i oko koje se uvek prave neke afere. Priznala je da joj je njena porordica najvažnija i kada ne radi uvek provodi vreme sa svojom decom i suprugom.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*