Jelena Kleinschnizt, zvezda koja je obeležila Fashion Week

Glavna zvezda prošlonedeljne revije George Styler kojom se vratio na Perwoll Fashion Week kako bila je miss Balkana, Jelena Kleinschnizt. Ona je definitivno zvezda o kojoj se priča danima.

Jelena Kleinschnizt

I pored mnogobrojnih estradnih zvezada koje su začinile ovaj modni događaj, jedno lice je ostalo posebno upamćeno. Jelena je verovali ili ne prva srpska transeksualka koja je prošetala pistom Fashion Weeka.

Kada se pojavila na sceni, onako vitka, izvajanog tela i gracioznog stava, malo ko je čak i posumnjao da se radi o transeksualnoj osobi. Jeleninin identitet je sve vreme čuvan u tajnosti, pa niko, čak i od najbližih saradnika nije imao pojma o čemu se radi.

Tek pred izlazak na scenu njima je rečeno o čemu se radi i da je Jelena zapravo jedno veliko iznenađenje. Malo je reći da su svi bili oduševljeni, a većina komentara bili su kako ona izgleda bolje od 90% pravih devojaka koje su nosile modele.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*