Jelena Kostov dala reč:”Biću jača”!

Jedna od Zvezda Granda koja ima najviše posla, svakako je Jelena Kostov. Ova lepa pevačica pravi lom gde god nastupa, pa je na njoj negde i veća odgovornost kada treba da snimi novu pesmu.
Pre mesec dana, Jelena je objavila singl pod nazivom „Biću jača“ i samim tim dala reč ili ako više volite obećanje da će biti još jača i bolja i da krupnim koracima ide ka vrhu estrade.
„Iskreno, jedva sam čekala da snimim ovu pesmu. Nju sam kupila još pre četiri godine i čuvala je sve ovo vreme, jer sam mislila da negde nisam bila zrela za nju ni kao čovek, ni kao pevač. Mislim da je ova godina bila prava za mene i jednu ovakvu pesmu i zato sam ponosna što sam je baš u ovoj godini izdala“ -rekla nam je Jelena ponosno.
Spot je snimam u Dubaiju, a po scenariju  Vedada Jašarevića koji potpisuje isti, sniman je u pustinji u kojoj Jelenin izgled još više dominira. Ovako izgleda novi spot, a nas zanima kako Vam se isti sviđa!?
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*