Jelena Kostov ima 1005 razloga za sreću! (VIDEO)

Jelena Kostov ispunjava obećanje iz pesme „Biću jača“, jer kako vreme prolazi, ona je i sve popularnija i sve stabilnija, a i sve jača na našoj estradnoj sceni. Iako puno radi i često je na putu, Jelena je odlično organizovana, pa je izmedju nastupa i poslovnih obaveza stigla da snimi i novu pesmu, koju je juče pustila u etar.
Jelena je odlučila da spot za novu pesmu, koja nosi naziv „1005“ snimi u rodnom Dimitrovgradu, što je već dugo planirala.
Iako početne reči pesme, koje nisu upućene za njen rodni grad, kažu: „U ovom gradu zaboravljena od svih koje znam“, Jelena se uverila da je u svom rodnom gradu omiljena.
Od samog početka takmičenja za „Zvezde Granda“, ovu popularnu pevačicu su njeni sugradjani podržali, a koliko je i dalje vole, poštuju i podržavaju najbolje se moglo videti na snimanju ovog spota, jer su joj mnogi prilazili, kako bi je pozdravili, ispričali se sa njom i uputili joj reči podrške. 
Pored sugradjana, Jelenu su na snimanju spota podržali i momci iz duvačkog orkestra  Caribrod iz Dimitrovgrad,zbog čega je popularna pevačica posebno ponosna. 
„Nikada neću zaboraviti koliko su me moji sugradjani podržali tokom takmičenja u Zvezdama Granda.Ovo je bio moj skromni način da im se odužim. Kad god imam slobodnog vremena, uvek dođem u Dimitrovgrad, a često mi je žao što ne mogu češće biti tu. Zahvalna sam svima koji su se družili sa nama na snimanju spota, a posebno momcima iz duvačkog orkestra Caribrod iz Dimitrovgrad, koji su se odazvali mom pozivu za učešće u spotu“ – rekla nam je ponosno Jelena. 
Reklo bi se da Jelena i ima na šta biti ponosno, jer  retko kome pođe za rukom da bude popularan u svom gradu, a Jelena je i popularna i omiljena u Dimitrovgradu. 
Pesmu su radili Adrej Jakšić i Marko Kon, a kako izgleda spot i kako zvuči Jelenina nova pesma, poslušajte u nastavku!

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*