Jelena Kostov iskopirala Milicu Todorović? (Video)

Jelena Kostov snimile je pre mesec dana pesmu “Sebična“ sa kojom se predstavila na jednom domaćem festivalu. Pesma neodoljivo podseća na singl “Samo me pogledaj“ koji je Milica Todorović snimila pre godinu dana.

Kada se pre više od mesec dana pojavila na radijskom festivalu, Jelena Kostov je pobrala sve simpatija sa pesmom “Sebična“. Iako je pesma svima zazvučala poznato, malo ko je mogao da se priseti na koji to hit njena pesma podseća. Čim je dospela na Youtube, počeli su da se ređaju komentari. Slušaoci su prepoznali sličnost između Jelenine i pesme Milica Todorović. Pevanje u strofi neodoljivo podseća na pesmu koju je njena koleginica snimila pre više od godinu dana.

 

Fanovi su odmah počeli da optužuju Jelenu da je iskopirala Milicu. I dok oni vode tihi rat, njih dve se ne opterećuju previše. Kostovka nastavljda da promoviše pesmu, dok Milica uskoro izdaje novi singl “Tri čaše“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*