Jelena Kostov menja profesiju!?

Iako je jedna od najuspešnijih Zvezda Granda, Jelena Kostov je izgleda odlučila da promeni profesiju! Ako je suditi po fotografiji koju je Jelena postavila na svom Instagram profilu, ona neće potpuno promeniti zanimanje, nego će mikrofon zameniti gitarom.
„Naravno da nenameravam ništa menjati.Ja se držim one stare da sve što je dobro ne treba menjati, a što se tiče te fotografije, to je bilo na snimanju jedne emisije, pa smo se čekajući da počne snimanje, šalili međusobno, pa sam ja uzela gitaru da sviram. Iskreno, ne ide mi to baš od ruke, tako da ću se i dalje držati mikrofona, ne brinite“ – rekla je Jelena sa osmehom na licu.
Nekom kome ide tako dobro, kada je u pitanju karijera, ne bi ni trebao ništa menjati, jer poslednjih desetak dana Jelena promoviše novu pesmu, simboličnog naziva „1005“, koju je publika prihvatila na prvo slušanje i koja se za kratko vreme našla na mnogim top lista.
Pored toga, Jeleninu novu pesmu publika na njenim gostovanjima peva u glas, što će reći da lepa pevačica ima novi hit!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*