Jelena Krunić: Severini nije mesto u Guči!

Rijaliti zvezda i igračica Jelena Krunić iskalila je svoj bes na Fejsbuku povodom Severininog nastupa na muzičkoj manifestaciji Guča. Ona je Kebinu snajku nazvala običnom pornićarkom i glupačom, a organizatore ovog festivala pitala je gde im je obraz i pamet, kada na tako grozan način mogu da gaze po našoj tradiciji.

Krunicka

Krunićeva se osvrnula na to što je našoj najvećoj folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović već godinama zabranjen pristup Hrvatskoj, uprkos tome što je ljudi tamo obožavaju, a njene pesme su veći hitovi nego Severinini i Rozgini zajedno.

„Alo, Srbijo, je li realno ovo?! Gde ti je bre obraz i tradicija?! Je l’ peva naša Ceca na njihovim tradicionalnim događajima?! Ne, oni su pametni, a mi pornićarku oberučke prihvatamo“ – napisala je Krunićeva.

Jelena je još napisala i da je Severina obična glupača, te da će njeno pojavljivanje u srcu Šumadije na tradicionalnom saboru ukaljati sve ono za šta su se naši preci borili godinama unazad. Ona je konstatovala da u Guči treba da slušamo i gledamo Lepu Lukić i Mirosvala Ilića, a ne “ovu“ kako je nazvala Seve. Igračica se nešto kasnije ogradila od optužbi da je nacionalista.

„Ovo bre nema veze, da se razumemo ni sa čim vezano za druge narode, ja prva nacionalista, ali jesam lokal patriota i kao takva volim svoju zemlju. Neka je Keba vodi kući. Neka mu bude snajka, a ne da na Srpskom saboru skrnavi našu tradiciju“ – napisala je ona u nastavku svojih komentara i odgovora onima koji su podržali njen stav.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*