Jelena Mrkić biografija

Jelena Mrkić jedna je od najpoznatijih i najatraktivnijih srpskih pevačica koja iza sebe ima mnogo obožavatelja, a pogotovo posle spota „Doveče“ u kojem se nalazi mnogo erotskih scena. Jelena je još jedna slavna osoba koja se takmičila u rijalitiju „Survivor“.

jelena mrkić

Jelena Mrkić rođena je 1981. godine u mestu Novi Sad, a gde i sada živi. Jelena dolazi iz porodice poznatih, a osim nje ne treba da zaboravimo na Natašu i Kristinu Bekvalac. Kristina je modna dizajnerka koja se isto takmičila na Survivoru, a Nataša je poznata pevačica. Jelena je sestra od tetke pop pevačice Nataše Bekvalac.

Nakon što je snimila spot za pesmu „Doveče“ Jelena je stekla više obožavatelja i to najviše muškaraca kojima su se svidele lezbijske scene. Početak karijere obeležili su nastupi po klubovima i Beogradskim splavovima gdje još uvek zna nastupati.

Pevačica Jelena dosad je izdala nekoliko singlova, a osim pesme „Doveče“ sa kojom je podigla veliku prašinu, Jelena je 2005. godine učestvovala na Radijskom festivalu sa pesmom „Biću tvoja“. Godine 2006. učestvovala je na istom festivalu sa pesmom „Ludi na smenu“.

Mediji su je povezivali sa bivšim fudbalerom iz Crvene Zvezde, Nikolom Trajkovićem. Sada ima dete sa Damirom Dadom Mihajlovićem K1 šampionom.

Jelena Mrkić je snimela nekoliko hitova kao što su: „Sreća moja“, „Iz minusa u minus“, „Specijalista“…

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*