Jelena Rozga pokazala tanke noge

Poznata pevačica iz Hrvatske pokazala je sliku na kojoj se jasno vidi koliko malo kilograma ima. Na Fejsbuku su joj mnogi poručili kako je obukla potkošulju i gaće te su komentarisali kako izgleda bolesno i mršavo. Jelena se unatoč tome ponosi svojim vitkim telom i manjkom kilograma.

jelena rozga

Jelena Rozga već je dugo vremena poznata kao pevačica koja voli isticati svoju vitku liniju i pokazivati se u manjkavim izdanjima sa vrlo malo odeće na sebi. Mnogi se slažu kako je ovoga puta zaista preterala, kako s mršavošću tako i sa izborom odeće. Osim čudnog outfita, brojni su se nadovezali kako Jelenine noge izgledaju tanje nego pre.

Unatoč tome što ih je prekrižila na fotografiji, među njima je uprkos tome ostala rupa. Na Fejsbuku su joj napisali kako bi trebala da se popuni, jer izgleda bolesno.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*