Jelena Stožinić biografija

Jelena Stožinić je srpska manekenka koja radi kao instruktor u školi manekenstva gde prenosi novim generacijama devojaka i momaka ono šta je ona naučila. Iza sebe ima bogatu karijeru, a oprobala se i u šou „Farma“.

jelena stožinić

Jelena Stožinić je rođena 5. maja 1988. godine u Beogradu. Zahvaljujući svojoj sestri Jelena se prijavila na Elite izbor za mlade manekenke gde je i pobedila. Bilo je to 2003. godine i sa samo 14 godina odlazi u Milano. Upravo je u Milanu počela njena inostrana karijera, a koju je nastavila noseći odeću za poznate svetske kreatore u Parizu i Njujorku.

Zbog povezanosti sa svojom porodicom Jelena je rešila da se 2009. godine vrati u Beograd gde je započela saradnju sa poznatom srpskom modnom agencijom Crystal. Jelena je tokom svoje karijere bila zaštitno lice svetski poznatih marki. Jelena je u braku sa fudbalerom Darkom Runjićem sa kojim ima sina.

Na Farmi je učestvovala kako bi mogla da promoviše školu u kojoj radi. Jelena je bila u trećoj sezoni Farme kada su se osim nje takmičili: Ekrem Jevrić, Tina Ivanović, Zlata Petrović, Renato Henc, Bata Zdravković, Zoran Pejić Peja, Aca Ilić, Hasan Dudić, Zorana Pavić, Jasmina Ana, Zorana Jovanović Šikica, Katarina Živković, Sanja Stojanović, Natalija Trik Fx…

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*