Jelena Tomašević: Bila bih ćelava zbog ljubavi! (Video)

Uvek raspoložena Jelena Tomašević gostovala je u emisiji „Vikend sa Zeletom“ koja se emituje na Radio Pingvinu. Pevačica je imala zadatak da odgovori na nekoliko škakljivih pitanja i bez ustručavanja je pristala. Međutim, kako je intervju odmicao, shvatila je da joj i nije tako lako da odgovori na sve.

Jelena Tomasević

Naročito joj je bilo nezgodno kada je trebalo da kaže da li joj je više hot majstor za veš mašine koji slučajno dok popravlja mašinu u bubnju pronađe ženske gaćice, ili joj je više hot šnajder koji mora da uzme meru mušteriji oko struka ili grudi.

“Ko je sastavljao pitanja? Gde li nalaziš inspiraciju da mi je znati! Stvarno ne znam šta da odgovorim ali ajde neka bude šnajder. Ne znam dal si ti taj koji popravlja mašinu, rekla je Jelena uz glasan smeh.

Voditelj radio Pingvina nastavio je i pitao pevačicu da li bi se zbog ljubavi pre ošišala na ćelavo ili pustila brčiće?

“Brčiće ne mogu da pustim jer su mi žute tu dlačice, tako da se ne bi videle svakako, ali evo neka bude da bih se ošišala na ćelavo. Ako treba. Kosa uvek izraste.

Osim toga, još jedno pitanje bacilo je Jelenu na muke. Kada je trebalo da kaže da li su joj više kul žene koje se udaju za fudbalere poput Jelene Karleuše, ili su joj kul žene koje se udaju za tenisere poput Lepe Brene, evo šta je ona rekla:

“To je baš zeznuto pitanje. Najbitnije je da su se obe udale iz ljubavi, ne možemo tako da ih klasifikujemo. Ali pošto je sportsko pitanje, obožavam Novaka Đokovića tako da možemo da kažemo da sam na strani tenisera“, završila je ona.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*