Jelena Tomašević: Pevam besplatno za doček

Gostujući u jutarnjem programu radija S Jelena Tomašević bila je okružena brojnim fanovima. Svi oni okupili su se u okviru akcije „Doručak sa zvezdama“ kako bi upoznali ovu popularnu pevačicu, razgovarali sa njom, slikali se ali i čuli je kako ona to peva uživo i to u ranim jutarnjim časovima.

Jelena Tomašević

Ipak, voditelji emisije „Dobro jutro Srbijo“ Natalija Milosavljević i Ivan Milovanović imali su dovoljno vremena da joj postave i par pitanja i tako saznaju ekskluzivne informacije.

“Jel istina da ćeš za Novu Godinu pevati besplatno? – pitao je pevačicu voditelj na šta je ona odgovorila: “Istina je, biću tu u Beogradu na Trgu, pevaću 45 minuta, sat vremena“.

Osim toga, pevačica je priznala da je tačno da je trebalo da učestvuje u šou „Tvoje lice zvuči poznato“. “Jeste ali nisam imala vremena zbog nekih svojih privatnih obaveza tako da nisam mogla da prihvatim, ali gledam redovno“ – rekla je ona i dodala koga bi sve mogla da imitira:

“Mogla bih da imitiram Bijonse, Vitni Hjuston, Adel, možda Ejmi Vajnhaus, možda Robi Vilijamsa, Miroslava Ilića…dala bih sve od sebe. Volela bih da imitiram i Bebi Dol. Druženje sa pevačicom nastavljeno je u „S kafeu“ gde je ona zapevala, družila se sa fanovima i gde su svi zajedno doručkovali.

Autor: Goran, Foto: Radio S

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*