Jelena Tomašević priredila spektakl za Dan zaljubljenih!

Pop zvezda održala je nastup za pamćenje povodom praznika ljubavi u Stadion Shopping Centru, a u njenom vrhunskom pevanju uživali su pre svega najmlađi kojima je dugo nakon nastupa delila autograme.

Pevačica je započela koncert numerom „Da mi je da se vrati“, za koju je nedavno predstavila i spot, na oduševljenje brojnih fanova.
Publika u Stadionu horski je pevala njene hitove, a raspoložena Jelena je tokom nastupa najavila i veliki solistički koncert na proleće u Beogradu.
Posetioci su tokom čitavog dana u Stadionu uživali u kupovini po sniženim cenama i do 70 odsto, kao i bogatom zabavnom programu uz ljubavnog astrologa, kristaloterapeuta, majstora tarota i otvaranje kolačića sudbine.
Dame su imale na raspolaganju usluge vrhunskih frizera i slatke radionice, a posebnu pažnju privukao je photo booth za zaljubljene koji je mnoge parove inspirisao da naprave originalne fotografije.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*