Jellena održala promociju nove pesme!

Popularna pop pevačica Jellena Lalović i Marjan Mladenović Maki održali su promociju duetske pesme i spota za pesmu „Uz tebe mogu sve“ koja je posvećena Kemalu Montenu.

Promociji su prisustvovali prijatelji, kolege, i mediji. Mnogobrojne kolege su ih podržali među kojima su se našli Neda Ukraden, Cakana sa suprugom, Jovana Tipšin, Maja Marijana, Topalko, Renato Henc, Kiki Lesendrić koji je inače radio muziku za ovu pesmu, producent Nebojša Kocić-Koce, grupa Legende, Olja Karleuša, Marta Savić, Dejan Petković, Sonja Kocić, Ella, Milena Mitić, Milena Reljin, Čeda Čvorak, Maja Odžaklijevska, Sestre Gabović, Margit Savović, i drugi.

Paula i Đelo Jušic osnivači Udruženja Kemal Monteno ispred Kemine porodice prisustvovali su promociji i to je velika čast. Program je vodila novinarka televizije Pink Irena Atanasković Hrnjak.

Vredne manekenke iz kompanije Miss Yu dočekivale su goste na ulazu, i ispraćale ih poklonima.

Negde na polovini večeri dodeljene su nagrade medijima, zapravo na papirićima na kojima su bili napisani mediji iz okrugle staklene činije ovoga puta nije izvlačila Suzana Mančić nego Jellena.

Prva nagrada dodeljena je dnevnom listu kurir-vikend za dve osobe u specijalnoj bolnici „Merkur“ u Vrnjačkoj banji. Druga nagrada dodeljena je dnevnom listu politika-kozmetika Afrodita.

Uskoro će se pesma naći na kompilaciji city recordsa. Prisutni su uživali do duboko u noć.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*