Jellena snimila novogodišnji show program

Jellena Ristić sinoć je snimila svoj novogodišnji šou program u studiju Sat TV iz Požarevca. Ona je zajedno sa svojim gostima, prijateljim pripremila iznenađenje za svoju publiku.

Jellena

Nakon i više nego uspešne godine koja je iza nje, pop zvezda rešila je da celu priču zaokruži jednom šou programom. Snimanje je počelo u večernjim satima u toplom ambijentu Sat TV.

Jellena je ugostila ljude sa kojima se druži i sa kojima poslovno sarađuje. Zajedno sa njom bila je Jovana Tipšin, Novica Zdravković i novinar Goran Doljančević, kao i plesna grupa koja je učinila da ovaj šou izgleda još lepše.

“Ovaj šou program je poklon svima onima koji vole moju muziku. Potrudila sam se da napravim jednu lepo novogodišnju priču. Mi smo uživali snimajući, a nadam se će i publika uživati kada bude gledala“ – kaže Jellena.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*