JK: Čuvajte se onih koji se mole Bogu uz osmeh

Jelena Karleuša po ko zna koji put uspela je da šokira javnost svojim izjavama na društvenim mrežama. Svima je odavno poznato da je ona ateista, i da je to stvar koju ona ponosno ističe u svakoj prilici, pa i danas kada je Božić. Evo na koji način se danas oglasila svojim fanovima.

JK

“Ateista sam. Ne verujem u Boga. Videh mnogo zla u njegovo ime. Verujem u ljude. Ali ne u one koji se mole Bogu, a onda čine loše uz osmeh. Čuvajte se takvih. Verujem u ljubav.

Verujem u dobro. Mora pobediti. Mora. Ne delim ljude po veri, po nacionalnosti, boji kože, seksualnom opredeljenju, staležu. Postoji samo jedna vera-biti čovek. A kao čovek, ja ne čestitam verski praznik.

Čestitam život. Čestitam svakom ko živi kao lav, ponosno, časno i vredno. I ko ostaje lav do kraja. Želim vam svima zdravlje, mir, ljubav i blagostanje. Borite se za to“ – napisala je JK.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*