JK: Doris Dragović je Diva i legenda!

Jelena Karleuša javno podržala dolazak Doris Dragović u našu zemlju, kao i njene predstojeće koncerte. Ona je na svojoj Facebook stranici oštro osudila sve one koji mešaju politiku sa muzikom.

JK Doris

“Izuzetno me raduje što će Doris Dragović imati koncerte u Srbiji. Uvek je izazivala divljenje svojim glasom i lepotom. Istinska je Diva i legenda velike Jugoslavije. Izuzetno cenim nju, Severinu, Rozgu, Ninu, Dzibonija, Graša, Masima, Josipu, Terezu… Veliki umetnici.

Muzika ne sme da ima mračnu ulogu u nacionalističkim previranjima, u ratovima, mržnji, politici, propagandi… I žao mi je kada vidim da su moje kolege iz svih ex YU republika I IZ SRBIJE, žrtve tog bezumlja“

“Kao neko ko je mnogo propatio u Srbiji zbog svojih stavova, istine i hrabrosti, i ko je na svojoj koži osetio nepravdu zbog političke „NEkorektnosti“, imam potrebu da javno dam podršku svima onima koji dolaze u Srbiju da pevaju.

Ovde se pare ne zaradjuju, ovde para, pogotovo u muzici – nema! Ali ima puno normalnih ljudi kojima je do muzike, igre, veselja-ne do mržnje i mraka. Želim vam svima divan dan, okupan smehom i muzikom!- završila je Jelena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*