JK: Doris, uvek ću te podržati i stati iza tebe!

Jelena Karleuša ne prestaje da brani Doris Dragović kudeći one zbog kojih je poseta na koncertu ove Dive zbog antikampanje bila lošija nego što se očekivalo. Naime, Doris je dan posle koncerta gostovala u jednoj emisiji gde je pričala o koncertu, kao i svima koji su joj pružili podršku usled medijske hajke na nju.

JK Doris

Izdvojila je Jelenu Karlušu kao nekoga ko joj je uputio predivne poruke, ali i javno stala iza nje. Evo šta je Jelena na to odgovorila: “I uvek ću te podržati. I tebe i sve velike umetnike koji dolaze u Srbiju, bilo da su iz Hrvatske, Bosne, ili bilo kog drugog kraja sveta.

I uvek ću se boriti ličnim primerom protiv onih koji moju zemlju pokazuju u lošem svetlu. Srbija ne mrzi, Srbija je zemlja dobrih i napaćenih ljudi. Mrzi šaka g**ana a oni nisu glas Srbije, već srpska bruka“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*