JK ili Seka. Kojoj bolje stoji haljina?

JK i Seka u isto vreme se pojavile u haljinama koje izgledaju kao da ih je dizajnirao isti dizajner. Iako godinama vode pravi rat i ne razgovaraju, njih dve definitivno imaju sličan ukus kada je odabir garderobe u pitanju.

JK Seka 3

Obe u ulažu mnogo i strogo paze na svaki modni detalj koji će poneti. Nekoliko puta se desilo da su imale iste torbe, cipele ili haljine. Tada je nastajao pravi haos među njihovim fanovima, raspravljajući koja je, koju iskopirala.

Isto se desilo i pre nekoliko dana. Obe su sebi nabavile haljine koje su sada pravi modni krik. Dugačke, sa dekolteom i velikim izrezima. Seka se svoju kupila kod poznate dizajnerke Suzane Perić, dok je dizajner Jelenine haljine nama nepoznat.

Aleksićeva je uspela da dotera liniju, pa joj ovoga puta ne mogu zameriti na tome da je možda debela. Kao i što se očekivalo, fanovi su pronašli obe fotografije i istog momenta je nastao rat. Da li je JK prva, ili je Seka prva, koja je debela, zgodna, koja ima bolje grudi, struk…i tako u nedogled. Mi priznajemo da obe zvezde izgledaju sjajno u svojim haljinama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*