JK od Duška dobila sat vredan 17.000 evra!

Jelena Karleuša pohvalila se Roleks satom vrednim 17.000 evra koji je dobila kao rođendanski poklon od supruga. Duško Tošić odrešio je kesu i svoju dragu iznenadio je luksuznim satom marke Roleks na njen 38. rođendan.

JK i Dule

Nakon što je Ceca Ražnatović svojoj deci Veljku i Anastasiji poklonila satove u vrednosti od 17.000 evra, i njena ljuta rivalka JK okitila se jednim modelom Roleksa koji košta koliko njihova dva zajedno. U pitanju je model Date just izrađen od zlata i čelika 34.mm.

Dan pred njen 38. rođenda, tačnije 16. avgusta njen suprug, fudbaler Duško Tošić priredio joj je iznenađenje koje će pamtiti zauvek.

„Duško je odlučio da Jeleni pokloni nešto što će imati zauvek i što će ga uvek sećati na njega. Svestan toga da njegova žena obožava krpice i skupe tašne, ali kako sve to spada u potrošni materijal, on se odlučio da joj pokloni sat. Kako je znao kakav model Roleksa Jelena priželjkuje već mesecima, on je naručio baš takav i poklonio joj tačno u ponoć“ – kaže izvor blizak ovom paru.

Pored Roleksa, Jelena je dobila i nekoliko haljina, kao i tašnisu koju je merkala.

„Moj rođendan je poranio. Hvalaaaa ljubavi“ – napisala je Karleuša uz fotografiju Roleksa koji je objavila na Fejsbuku.

Autor: Goran, Foto: Damir Dervišagić

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*