JK odustala od Eurosonga. Evo i zbog čega!

Jelena Karleuša definitivno neće biti naš predstavnik na eurosongu 2015. Pevačica je večeras objavila saopštenje u kome je navela sve razloge zbog kojih je nažalost mnogih odustala od cele priče.

jk EUROSONG

“Obavila sam nekoliko razgovora i sastanaka sa organizatorom povodom Evrosonga. Trazila sam da dobijem dovoljno vremena da bih spremila nastup o kom bi brujao ne samo naš kontinent vec citav svet. A svi znaju da ja, kada to obecam, to i uradim. Moj drugi uslov je bio da pesma bude napravljena po mom ukusu i temperamentu, kao i da ja učestvujem u stvaranju iste. Smatram da imam nepogresiv osecaj za tako nešto. Uslov koji su organizatori postavili pred mene je da prvo moram da se takmicim sa nekoliko poluafirmisanih i neafirmisanih imena, tacnije amatera. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Mirkoviću i kompozitoru Grajiću, morala sam tako nešto da odbijem“, piše u saopštenju idodaje:

 

„Smatram da ja ne moram da odmeravam snage sa nekim kome pre takmicenja dam autogram, kao što na primer Ronaldo ne igra fudbal „na goliće“ sa amaterskim timom osnovne škole iz Male Krsne. Madona svakako nema potrebu da se takmiči sa „Zvezdama Granda“, pa tako ni ja ne moram da gubim svoje dragoceno vreme. Srbija na mene uvek može da računa! Za Srbiju bih dala život. Kada narod bude birao, ja znam koga bi izabrao i to mi je najbitnije. Ko god bude bio naš predstavnik, od srca mu želim najbolji mogući plasman. Navijam za Srbiju!“, zaključuje se u saopštenju Jelene Karleuše.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*