JK – otvoreno pismo: Moje srce je slomljeno!

Jedno vreme je nije bilo na društvenim mrežama, barem kada su u pitanju otvorena pisma na koja smo od nje navikli. Jelena Karleuša je juče ponovo otvorila svoju dušu i svojim fanovima priznala da joj je srce slomljeno:

jelena karleusa

Odakle početi…Iz srca. Tako je najbolje.
Znate onu izreku „srce me boli zbog“… E mene moje srce boli zbog vas. Slomljeno je. Rodjena sam u Beogradu pre 35 godina i sad će 19 godina kako pevam i igram. Nikada mrava nisam zgazila, nikad nisam ubila, ukrala, otela, nikada nikom nisam zlo pomislila, na žuto nisam prošla. Naprotiv, usta su mi se osušila od poziva na mir, ljubav, toleranciju, poštenje. Bavim se muzikom koja nikad nikom zlo nije donela. Udata sam za poštenog, vrednog i uspešnog sportistu, majka sam dve prelepe devojčice.

ZELIM DA ZNAM…. ZAŠTO DOŽIVLJAVAM NAJSTRAŠNIJI MEDIJSKI LINČ, zašto se na najgori mogući način ja omalovažavam, moji uspesi minimiziraju i umanjuju do te mere da to postaje igranje sa vidom, sluhom i zdravim razumom naroda? Šta sam ja to loše učinila? Pevam. Igram. Aman. Zašto mi se onemogućava pravo na normalan život i rad? Zašto se bombardujem mržnjom iz svih novina, tv kanala, ili sam u istim, u suprotnom ZABRANJENA!? Zašto? Razumem da se nekom ne svidja kako pevam, izgledam, igram, kako razmišljam, ali zašto se stvorila tolika MRŽNJA, koja je dovela do toga da se moji koncerti nazivaju mojim GROBOM u novinama A DA TO NIKO NE OSUDI, da se raspiruje ideja da je normalno meni želeti SMRT, i da je uopšte NORMALNO MENE MRZETI?!

Toliko puta je napisano da sam ružna, glupa, netalentovana, da ne znam da pevam, DA SAM SVA OD PLASTIKE, da izgledam kao muško, da sam I JA počela u to da verujem. Neki su sagradili čitave novinarske karijere pišući bolesne tekstove o meni, neki su dobili najgledanije emisije zato što je lajt motiv bio ismevanje mog imena… Neki su i bez konkretnog bavljenja nekim javnim poslom, postali poznati samo zato što su vredjali mene. ZAŠTO me niko ne uzme u odbranu? Zašto niko ne zaustavi medijsko kidanje mog tela na komade? ŠTA SAM VAM URADILA?

Nikom ne želim zlo. Nikad se nisam svetila onima koji su mi zlo naneli. SAMO ŽELIM DA PRESTANE. Da prestane taj trend javne pljuvačine po meni. Neću pričati o tome da se, sa druge strane, favorizuju osobe koje bi u normalnim, pravnim državama, bile iza rešetaka… To nije moje da sudim. To je na vama cenjeni narode da vidite. Ako ste zdravorazumni. Ili zatvorite oči pred činjenicama. Neću ja sigurno da vam ih otvaram. Moje srce je zbog svih loših stvari koje sam doživela, slomljeno. Rane mi leče oni koji me fanatično vole. Danas sam u jednim novinama videla da su napisali, da je na mom koncertu bilo više obezbedjenja nego publike… I shvatila sam u čemu je problem!

MEDIJI I JAVNOST NE VOLE BORCE KOJI BEZGLAVO I TVRDOGLAVO USTAJU I KAD IM PUCAJU U GLAVU I NOGE! Javnost voli ŽRTVE. A najviše one lažne. Nikad nisam bila taj tip, ponos mi nije dozvoljavao, lav u meni… Ali sam sad shvatila da iz nokdauna više nemam snage da ustanem. POSTALA SAM VAŠA ŽRTVA. Da li vam je sad sve potaman? Da li će me sad svi oni puni mržnje ostaviti na miru? Evo… Pogledajte… Na mom koncertu je bilo SAMO OBEZBEDJENJE… Nije bilo publike… Ušće je bilo PRAZNO kao moje srce sad… Vidite i sami. Ili ne.

Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*