JK, ovaj mušakarac je njen dvojnik

Jelena Karleuša se povukla iz javnog života, ali njenim fanovim to ne smeta da se zabave na njima svojstven način. Na Youtub-u se pojavila nesvakidašnja imitacija Dive. Muškarac sa dugom kosom uspeo je da skine svaki njen pokret.

jelena karleuša

Pre nekoliko dana predstavili smo vam veoma interesantnu parodiju na Jelenin hit “Mikrofon“. Klip je dostigao ogromnu gledanost, pa je to ohrabrilo i ostale fanove da snime svoje verzije. Ovaj video koji se pojavio nije baš uobičajen. Na njemu je dugokosi dečkić, koji totalno skida Karleušine pokrete. U pozadini se čuje pesma “Još te volim“ koju je on pokušao i vokalno da imitira.

Iako se u prvi mah ne može zaključiti da li je u pitanju muško ili žensko, tokom klipa to postaje jasno. Ovaj video preplavio je društvene mreže. Mnogi su mišljenja da se ne treba eksponirati na ovakav način, ali ima i onih koji smatraju da je ovo jako hrabar potez.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*