JK, pohvalila Pinkov festival i Viki Miljković

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko voli da uputi kritiku, bila ona pozitivna ili negativna. Ovoga puta na svojoj facebook stranici osvrnula se na nedavno održani Pinkov festival, za koji je imala samo reči hvale, baš kao i za pobednicu Viki Miljković.

JK
“Nije lako igrati i pevati live. Nemoguća misija za većinu izvođača. Moraš biti zver. Odraditi dva sata live koncerta sa neprestanim igranjem i pevanjem zahteva godine i godine truda i rada, gvozdenu dijafragmu i vulkansku energiju.

Nekada na koncertu izgubim i do 3 kilograma za ta dva sata a neretko završim i na infuziji nakon svega. Ipak, moja želja da publici pružim spektakl je jača od bola. Ne žalim vreme, novac, znoj i suze da bi moj nastup bio multimedijalno uživanje za sve one koji me vole. Iako kod nas do sada, sem npr. Severine, malo ko želi da uloži novac i trud, desile su se i lepe promene po tom pitanju, koje me raduju“.

“Iskoristila bih priliku da pohvalim kolege, učesnike Pink festivala, koji su se potrudili kada je reč o scenskom nastupu, kao i trud i ulaganje Pink televizije. Milica i Željko Mitrović su uvek bili i pioniri i vizionari. Da nije tako, ne bi imali najgledaniju televiziji. Žao mi je što ima mnogo kritičara koji nisu svesni koliko je teško u Srbiji napraviti bilo šta. Naravno, mojoj dragoj Viki Miljković čestitam pobedu, ali su za mene ovaj put SVI pobedili! Bravo“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*