Joca Stefanović napravio lom u Alkazaru!

Da je eksprert za dobar provod, Joca Stefanović je još jednom pokazao gostujući u diskoteci „Alkazar“ u Čeliću, nadomak Brčkog.

Kako je bilo i očekivano, u diskoteci je bilo mnogo više devojaka, nego muškaraca, a jedna od njih je te večeri slavila rođendan. Obzirom da je Jocu o tome obavestilo njeno društvo, on je u jednom trenutku počeo da peva rođendansku pesmu i čestitao devojci rođendan, što je slavljenicu toliko oduševilo da je zamalo zaplakala.

Nakon toga, Joca joj je ispunio nekoliko muzičkih želja, posle čega je, sasvim sigurno, postao njen omiljeni pevač.

Iako je bio umoran od nastupa, Joca se strpljivo posle završenog posla, slikao sa svima koji su stajali u redu za slikanje, nakon čega je, kako smo saznali, otišao pravo u studio, gde zajedno sa ocem radi na novoj pesmi Darka Lazića.

Posle odlične žurke koju je priredio u „Alkazaru“, dogovoren je i novi nastup u ovoj diskoteci, koja ovog leta sprema mnogo iznenađenja i sjajnih nastupa za svoje goste.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*