Joca Stefanović: Zorica Brunclik me napadala!

Joca Stefanović konačno otkrio da je u zategnutim odnosima sa nesuđenom taštom Zoricom Brunclik. Iako je pronašao novu ljubav koju je promovisao pre dve nedelje u kafani „Na vodi“ o čemu smo prvi pisali, mladog pevača još uvek boli odnos kakav je Zlatina mama, folk zvezda Zorica Brunclik imala prema njemu.

Jovan Stefanovic

On je dugo ćutao o tome zbog čega je ostavio Kemišovu mezimicu, ali i o tome u kakvim je odnosima sa celom porodicom. Joca za bivšu ima samo reči hvale, ali za njenu mamu baš i ne.

„Devojka mora da bude iz dobre kuće. Da ima kućno vaspitanje. Ne mislim da bude bogata. Bogatsvo mi ne znači ništa. Zlata je bila mnogo dobra devojka. Ni na kraj pameti mi nije bila Zorica Brunclik, iako sam se njom prepirao kao da sam sa njom bio u vezi, a ne sa Zlatom. Ali, nema veze, ja sam stavio tačku na to. Ja sam posle svega ostao u dobrim odnosima sa njima, ali morate njih da pitate u kakvim su odnosima sa mnom“ – kaže Joca.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*