Jonas Brothers više ne postoje

Kevin, Joe i Nick Jonas više ne pevaju zajedno. Poznati bend Jonas Brothers su saopštili kako više ne postoje. Trojica pevača su se složili kako je najbolje da više ne pevaju zajedno na iznenađenje mnogih. Odluka je postala zvanična na njihovoj oficijelnoj Fejsbuk stranici.

jonas brothers

The Jonas Brothers jedan je od napopularnijih bendova u svetu i Americi koji postoji od 2005. godine. Poznata braća imaju 21, 24 i 25 godine. Dosada su prodali preko dvadeset miliona albuma širom sveta, što dokazuje kako su odlično radili svoj posao.

Nedavno su krenula nagađanja kako situacija u bendu i nije najbolja, a poznata braća su izjavljivala kako imaju nekih problema koje će da reše. Bilo je očito da stvari ne funkcionišu kao pre. Priznali su kako odluka nije konačna i tako dali nadu fanovima kako će možda opet pevati zajedno.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*