Još jedan svetski uspeh Dijane Janković

Dijana gradi karijeru u pravom smeru i to je ono o čemu je oduvek sanjala uz saradnju poznatog DJ Geo da Silva, koji je stekao planetarnu slavu mnogobrojnim hitovima.

Didi 2

Jedan od njih je svima poznata „J ll Do You Like A Truck“, ovoga puta udružio je snage sa pop pevačicom Dijanom Janković i snimili su sada već hit pesmu “Love in the air“ koja se sada nalazi na vrhu top liste u Španiji.

Naziv ove duetske pesme je „Ljubav u vazduhu“ i slobodno možemo da kažemo da je gotovo siguran uspeh na istočno – evropskom tržistu. Blanko i Negro music – španska izdavačka kuća i jedan od evropskih lidera kada govorimo o muzici, objavljivanje projekta zajedno sa Lumia Brothers (Geo Da Silva i Jack Mazzoni) je još jedan razlog za uspeh i privlačenje pažnje pevačice i dizajnerke Dijane.

„Jako sam zadovoljna sto moja pesma počinje tako visoko da se kotira u Španiji i sto se vrti na svim španskim televizijama. Ovo je dokaz da se moj trud isplati, u narednom periodu ocekuje me puno projekata“.

„Moja pesma među najboljim hitovima i na svim televizijama u Španiji! BLANCO Y NEGRO PRESENTA“-napisala je Dijana na njenom facebook profilu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*