Još jedan uspeh: Dijana Janković otvara svoju televiziju!

Pop zvezda i modna dizajnerka, koja uveliko gradi karijeru u Americi, Dijana Didi Janković, otvara svoju televiziju DJ TV. Kako je Dijanino ime sinonim za luksuz i glamur, ništa manje ne očekuje se ni od njenog kanala.

Didi 2

„Poslednjih meseci Dijanin radni dan traje više od 12 sati, budući da su pred njom dva ogromna projekta. Prvi je vezan za Holivud, gde priprema svoj album za američko tržište, a drugi je njena televizija, koja će se zasigurno svojom inovativnošću i kvalitetom brzo naći u samom vrhu srpskog medijskog neba“, otkriva izvor blizak najbolje obučenoj Srpkinji.

„Koncept Dijaninog kanala biće sasvim drugačiji od svega što se emituje na našim kanalima. Pilot emisije su odavno snimljene i svi oni koji su imali prilike da ih vide, oduševljeni su sadržajem. U kreiranju sadržaja Didi se vodila onim što ona voli: moda, luksuzna putovanja, izveštaji sa prestižnih svetskih događaja, intervjui, najnoviji svetski muzički spotovi“, poručuje izvor.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*