Jovan Peurača stao u odbranu Tanje Savić!

Retki su oni, koji u poslednje vreme imaju reči hvale a Tanju Savić, posebno kada se radi o njenim najbližim saradnicima. Međutim, u svemu izgleda ima izuzetka, što se pokazalo i ovaj put.

Tanja skandal

 

Naime, autor pesama Jovan Peurača, koji je pisao Tanjinu pesmu „Ginisov rekord“, koju je izvela na Grandovom festivalu, je jedan od retkih koji ima reči hvale za Savićku. Obzirom da su, u poslednje vreme, neki njeni najbliži saradnici izneli sav „prljav“ veš, kojim se Tanja ne može ponositi, Peurača je stao na stranu popularne pevačice i o celom slučaju rekao sledeće:

„Već predugo kao što ste primetili, mediji linčuju Tanju Savić. Ne znam iz kog razloga. Sa Tanjom sam realizovao lepu saradnju i takoreći sa njom ostvario skoro pa prijateljski odnos. Mislim da niko na ovoj planeti ne zaslužuje ovo što se njoj radi u medijima.

Šta god da je nekom skrivila, ne uzimam se u ulogu njenog zaštitnika, već jednostavno apelujem na sve novinare, na njihovu profesionalnost i etičnost, jer ovo ne zaslužuje ni njihov najgori neprijatelj.

Ljudi smo, svi grešimo, i svi smo pred Bogom isti !!! Ne mogu da nemo posmatram linč mog saradnika i prijatelja i da se pravim da ništa ne vidim, jer bi to bilo krajnje nemilosrdno. Mržnja je odraz neznanja, straha i nedostatka samopouzdanja.

Kada sa mržnjom počnete govoriti o nekome, u samom startu ste sve rekli o sebi. Molim kolege novinare da misle na Boga i zaustave ovaj linč. Ovo me podseća na mračno srednjevekovno kamenovanje optuženika“-rtekao je Peurača.

Da li je Peurača ovo uradio u dogovoru sa Tanjim, da li mu je možda pevačica platila da ovo kaže, da li je Tanja nečim zadužila Peuraču ili je po sredi zaista dobra saradnja, razumevanje i prijateljstvo, koje Tanja baš ne gaji sa drugim saradnicima, ostaje nam da vidimo!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*