Jovana Alibabić, ispovest kod Amidžića (Video)

Jovana Nikolić rešila je da javno progovori o skandalu koji je uzburkao domaću javnost. Ona je gostovala kod Ognjena Amidžića gde je ispričala detalje koje mnogi nisu očekivali da čuju, pa ni sam voditelj.

Jovana Danijel

Manekenka je spomenula i Danijelove bivše devojke, pevačice, Lejlu Hot i Slavicu Ćukteraš. “Čula sam da je imao ljubavnu vezu sa nekim Markom iz Podgorice, zatim sam čula da je prekinuo vezu sa Lejlom zbog toga što mu je našla ljubavne poruke, kao i sa Slavicom Ćukteraš…“

Ona kaže da joj je krivo što je poslala saopštenje medijima. „Bilo je ishitreno i sad mi je stvarno žao“. Jovana takođe tvrdi da pisanja medija kako je „bogato živela“ kod Danijela nisu tačna, te da često nisu imali šta da skuvaju.

„On mi nije dozvoljavao da radim, sve svoje poslovne ponude sam odbijala zbog njega“, rekla je i dodala da je videla optužbe da je tri meseca živela bogato. „Ja bih volela da je tako, kuvala bih kad bih imala od čega, mi smo imali tri obroka i to su bili sendviči“, rekla je.

 Autor: Goran, Foto: Hello

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*