Jovana Pajić biografija

Jovana Pajić je još jedna mlada zvezda i muzički talent, a koja se dokazala nakon takmičenja u Zvezdama Granda. Osim šta peva Jovana se oprobala u još jednom rijaliti šou baš kao i ostale zvezde. „Farma“ je za nju bila jedno veliko iskustvo.

jovana pajić

Jovana Pajić rođena je 13. januara 1989. godine u Beogradu gde je upisala i završila Tehničku školu. Još je kao dete pokazivala ljubav prema pevanju zato nikoga nije iznenadilo kada je rešila da se bavi pevanjem.

Nije trebalo mnogo vremena da prođe i da se prijavi za poznato takmičenje na kojem je završila na petom mestu. Posle takmičenja u šou „Zvezde Granda“ Jovana je snimila i duete s poznatim pevačima kao što su Mirko Gavrić i Bojan Tomović.

Posle šoa Zvezde Granda Jovana je rešila da se oproba i u Farmi, a gde je zauzela isto tako peto mesto. Publiku je osvojila zbog svoje lepote i pozitivne energije. Jovana je celo vreme za trajanja šoa imala iza sebe velik broj fanova koji su je pratili svaki dan. Jovana je venčana sa Aleksandrom Cvetkovićem sa kojim ima ćerku Helenu.

Pevačica iza sebe ima nekoliko hitova. Tako ne smemo da zaboravimo na: „Lutke“, „Zaplačem li“, „BMW“, „Tako htela sam“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*